VI TØMMER LAGERET, 50-70% PÅ ALT!

Frakt og levering

Så fort vi har pakket bestillingen din sender vi deg en bekreftende mail med informasjon, samt sporingsnummer hvis dette er valgt.  

PostNord og Posten/Bring henter pakker hos oss både mandag og torsdag morgen. Vi passer derfor på å pakke alle ordre som er kommet inn innen kl 19:00 kvelden før slik at de går ut neste dag. Når pakken er hentet og på vei til deg bruker Bring kun to virkedager til hele Norge, mens PostNord leverer til Sør-Norge på èn virkedag, og nord for Trondheim på to virkedager. 

Posten/Bring - Pakke i Postkasse (uten sporing)

Pris: 49 kr
Leveringstid: 2-5 dager
Utlevering: mandag - fredag
Tilgjengelig for pakker under 500 gram
logo posten bring

Rydd plass i postkassen - unngå sen levering

Hvis postkassen din er låst, hvis pakken ikke får plass, eller det av andre årsaker ikke er mulig å levere pakken i postkassen, leveres pakken til mottakers postkontor eller Post i Butikk og skannes som en hentesending. Du som mottaker får en SMS/epost om at pakken kan hentes på posten. Dette kan forsinke leveringstiden med flere virkedager! 

PostNord - MyPack Collect (med sporing)

Pris: 79 kr
Leveringstid: 2-5 dager
postnord logo

Sporing

Når vi har pakket ferdig pakken din mottar du en mail fra oss med sporingsnummer slik at du kan følge pakken hele veien hjem til der du bor. PostNord vil varsle deg på SMS og/eller e-post når pakken er klar for henting hos ditt nærmeste utleveringssted.

Pakker som ikke blir hentet

Du har 14 dager på deg til å hente ut pakken din. Hvis pakken ikke blir hentet og går i retur til oss trekkes 200 kroner for å dekke deler av våre kostnader relatert til frakt, returhåndtering og administrasjon. OBS: Viktig å legge inn riktig postnummer når du bestiller!

Har du spørsmål? Da er det bare å kontakte oss!